لطفا برای استفاده بهتر از انجمن، ثبت نام کنید!

صفحه: [1]   بالا
موضوع: مشاوره بدید!  (دفعات بازدید: 417 بار) اختیارات جستجو
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
« : فوریه 25, 2010, 08:09:03 »
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 6

ديدن مشخصات
مشاوره بدید!

سلام
از دوستان عزیز میخوام تو انتخاب رشته مناسب برای ادامه تحصیل کمکم کنید ، واقعا سردرگم شدم نمیدونم فیزیک پزشکی رو انتخاب کنم یا بیوتکنولوژی یا ...
یا اینکه فعلا دست نگه دارمو برم دنبال گذروندن طرحم و منتظر بمونم تا ارشد MRI بیاد. راستشو بخواین دلم بیشتر با MRI . تو رو خدا کمکم کنید... ناراحت
خارج شده است
« پاسخ #1 : فوریه 25, 2010, 10:04:15 »
Radiology Technologist
مدیر کل انجمن
کاربر جدید
آنلاین آنلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 33

ديدن مشخصات WWW
پاسخ : مشاوره بدید!

با سلام

دوست عزیز ابتدا باید هدف خود را مشخص کنید!

هدف شما از ادامه تحصیل چیست؟؟

یا علی
خارج شده است
« پاسخ #2 : فوریه 26, 2010, 05:02:00 »
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 6

ديدن مشخصات

خوب یکیش اینه که نمیخوام تو این مقطع توقف کنم، دلیل اصلی ام اینه که دوست دارم روز به روز به سطح آگاهی هام اضافه بشه، کلا به درس خوندن علاقه دارم و نمیتونم تصور کنم که لیسانس بمونم
خارج شده است
« پاسخ #3 : فوریه 26, 2010, 06:50:54 »
Radiology Technologist
مدیر کل انجمن
کاربر جدید
آنلاین آنلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 33

ديدن مشخصات WWW

با سلام

برای امسال که فکر نمیکنم بتونید کارشناسی ارشد MRI بخونید چون توی دفترچه امسال نیست. گریه

ولی تنها ارشد گرفتن نباید دلیل مناسبی برای ادامه تحصیل باشه. چون ممکنه رشته ای برید که اصلا دوست نداشته باشید و نتونید توی اون رشته ادامه تحصیل بدید.

یا علی
خارج شده است
« پاسخ #4 : فوریه 27, 2010, 10:22:33 »
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 27

ديدن مشخصات

با سلام
من پیشنهاد می کنم اول ببینید به چی علاقه دارید.دوم ببینید با ادامه تحصیل به دنبال چی هستید.سوم ببینید چقدر پشت کار دارید.رشته هایی مثل بیوتکنولوژی و نانو تکنولوژی هیچ ارتباطی با رشته ی ما ندارد و باید از صفر شروع کرد درس هایی مثل بیو فیزیک بیوشیمی و ... بسیار تازه و سختند ولی ممکن نمونه اش دو تا از دوستان من که یکیشون نانو و یکی هم رتبه 16 بیوتکنولوژی شدند ولی خیلی زحمت کشیدند.در رابطه با ام ار ای هم که بالاخره امسال نه سال دیگه میاد و اون هم فیزیک و تکنیکی داره که سخت ولی قابل وصوله که اگه با ارشد ام ار ای دنبال کاری بدون که نمیشه اگر میخوای ساینتیست بشید خوبه اگه دنباله مدرکی عالیه ولی اگر دنباله علمی هستید و علاقه فرق زیادی ندارند به علاقتون برسید.
« آخرين ويرايش: فوریه 27, 2010, 10:33:20 توسط Amini » خارج شده است
صفحه: [1]   بالا

پرش به :